Bu Blogda Ara

29 Eylül 2011 Perşembe

Etsy de Trasury Hazine Yapmak,Hazine nasıl yapılır,Treasury yapılışı

http://www.etsy.com/teams/11289/egeteam

 Etsy treasury list nedir
Treasury nasıl yapılır
Treasury hazırlamak ,treasury nasıl hazırlanır
Hazine ne?
Hazine öğe listeleri oluşan bir sürekli değişen, üye küratörlüğünü alışveriş galerisi. Listeler, 16 madde içerir. Üyeler sevdikleri öğeleri, bir tema seçili öğeler ya da ne olursa olsun onlar gibi özelliği. Herhangi bir Etsy üye Hazine . Sıklıkta dilediğiniz gibi listeler Değiştirme ve diğer üyelerin listeleri yorum. . Listenize alır görüntüleme sayısı gibi öğeler listenizde yer tıklama sayısını almak listenin İstatistikler bölümünde görüntülenir.

Hazine self-promosyon için tasarlanmıştır, fakat yerine Etsy satış için pek çok güzel şey kabul etmek ve paylaşmak için. Etsy Kullanıcı personel genellikle bir bütün veya kısmi Hazine listesini seçmek için teşvik ana sayfa seçilmiş Öğeler.

Hazine için bir takım kurallar vardır, bu nedenle Hazine bölümü kontrol ediniz Etsy, Dos ve YAPMA .

Bir liste oluşturmak kolaydır. Here's how: İşte yapmanız gerekenler:

Öğe Listeleme seçin

Listeniz için 16 öğe listelerini seçerek başlayın. Gibi herhangi bir öğe özelliği seçebilirsiniz. . Her öğe için listeleme sayfasında URL (web adresi) ya da liste ID numarası gerekecektir. listesi ID numarası bulmak öğrenin .

Listesi oluşturma
Bir kez özelliği öğelerin bir seçim var, listenizi oluşturmaya başlayabilirsiniz. Etsy hesabı açmanız gerekir. (Şu anda Hazine , ana sayfa ve Satın Al sayfa) . In the right column, click the big blue button that says Create a List . Sağ sütunda, bir liste oluşturun diyor büyük mavi düğme tıklatın. . Listenizi inşa edecek yeni bir sayfa açılacaktır.

Konu Başlığı: listenize, yaratıcı, akılda kalıcı ve anlamlı bir ad verin . Bu içeri ziyaretçi çekmek yardımcı olacaktır

Açıklama: ilham listenize arkasında paylaşın. Bu açıklamalar 16 öğeleri aşağıda bitmiş Hazine listesinde görünecektir.

Gizlilik: (herkese görünür) bir liste (sadece size görünür) özel veya kamu yapmak için seçebilirsiniz.

Etiketler: Etiketler alışveriş Hazine listeleri keşfetmenize yardımcı açıklayıcı kelimeler. Listenizdeki bir bütün olarak tanımlayan bir kelime kullanın.

Enter a tag in the box and click Add . Kutusunda bir etiket girin ve Ekle öğesini tıklatın.
Http://www.etsy.com/treasury/tags/wedding: listeniz örneğin seçtiğiniz etiketleri, Hazine açılış sayfasında görünecektir.

Listings: Hazine listesinde 16 öğe listeleri özelliği olabilir. Listenize bir öğe eklemek için, listeleme sayfasında URL veya kutuya liste ID numarası girin ve Tamam'a tıklayın gerekir.

. Listenize nasıl görünür mutlu, aşağı doğru ilerleyin ve Kaydet düğmesini tıklatın. Kurtarmak için, en az dört listeleri Hazine olması gerekir. Listesi kamuya açık hale getirmeye seçerseniz, şimdi Hazine Endeksi görünecektir.

Listenizi düzenlemek için, sadece sağ sütun Düzenle düğmesini tıklatın.

You can drag and drop the item images to change the order in which they appear in your list. Listenizde göründüğü sırayı değiştirmek için öğeyi görüntüleri sürükleyip bırakabilirsiniz. The first three images (beginning in the top left) will also be displayed on the Treasury index. Ilk üç fotoğraf (sol üst başlayan) Hazine endeksi görüntülenir olacaktır.

Bir öğe hakkındaki fikrinizi değiştirirseniz, listenizi düzenleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Sadece öğe resmin üzerine imleci ve iki bağlantılar Düzenle veya Kaldır görünür.

Listenize değişiklikleri yaptıktan sonra Kaydet düğmesini tıkladığınızdan emin olun.

Yorum hafifletilmesi

Listenizdeki küratörü olarak, listenizdeki diğer üyeleri tarafından yapılan bir yorum üzerinde bir miktar kontrol var. I
Gerekirse, bir yorum silebilir.
Delete option. Sil seçeneğine erişmek için yorum üzerine farenizi getirin.

Tips for Curating a List Küratörlük bir liste için ipuçları

Liste ana sayfası için dikkate alınması gereken istiyorsanız, burada akılda tutulması gereken bazı şeyler şunlardır:

•Be diverse! Farklı olun!
No more than one item per shop. Mağaza başına birden fazla öğe.
•Don't include your own items. Kendi öğeleri dahil etmeyin.
Spread the love! Sevgi duyurun!
•Make it beautiful. Güzel olun.


http://www.etsy.com/help/article/82

gri çizgili elbise